Ambulant behandling

For dem der flytter i egen lejlighed e.l. tilbyder vi samtaler, hjemmebesøg og støtte. Det sker enten af kontaktpersonen eller terapeuten den unge har haft under opholdet, alt efter behov. Vi kalder det ambulant behandling, selvom det nok skulle hedde noget andet.

Ugentlige samtalerI de ugentlige samtaler arbejdes der ud fra et helhedssyn med helbred, psykisk/fysisk stabilisering, netværk, udvikling af sociale kompetencer, økonomi, bolig, uddannelse og erhverv.​

Hjemmebesøg
Vi besøger den unge i hans/hendes hjem og støtter op omkring de ting der er behov for. Under besøget arbejdes miljøterapeutisk, ved at benytte det der ses og opleves i samtalen med den unge.

​Kontakt os

​Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker du at komme i kontakt med os?

Bliv ringet op

Lad en af vores erfarne medarbejdere kontakte dig, hvis du vil vide mere eller har spørgsmål.

​Bofællesskabet

​Mød os

Vi afholder løbende møder for eksisterende og potentielle samarbejdspartnere. Her er der et fagligt indslag, mulighed for at møde os og se de fysiske rammer vi arbejder i.

Kort om Østre Gasværk

Østre Gasværks arbejde tager udgangspunkt i at hjælpe vores tilknyttede borgere ind i en udvikling, hvor de kan tage vare på sig selv, rumme problematiske følelser og udvikle sociale kompetencer så de kan begå sig i sociale sammenhænge.

Læs mere om Østre Gasværk

Fonden Østre Gasværk

Adresse: Carl Nielsens Allé 19, 1. sal
Postkode: DK – 2100 København Ø

Telefon: ​+45 39 29 73 21

E-mail: info@oestregasvaerk.dk

CVR-nummer: 29111049

EAN: 5790001718879​