Annekset

​Vi har et mindre udslusningsbofællesskab til 4 beboere der ligger 5 minutters gang fra det store bofællesskab. Beboerne her er samme målgruppe som i det store bofællesskab, men de er velbehandlet og oftest i beskæftigelse.

Vi kalder det annekset fordi ordet rummer tilbuddet. Et anneks er jo typisk en mindre bygning opført tæt på hovedhuset, hvor der er hvad man skal bruge, men hvor man også kan benytte sig af faciliteterne i hovedhuset efter behov. I vores tilfælde skal ”faciliteterne i hovedhuset” blot betragtes som de forskellige tilbud om støtte vi har.

Tilknytning
De unge i annekset bor væsentligt mere selvstændigt, men bevarer tilknytningen til Østre Gasværk og får støtte efter behov. Det kan være samtaler med psykiater omkring medicin, kontaktperson omkring økonomi og budget, terapeut omkring svære personlige ting.

Beboerne i annekset deltager i julefrokosten og sommerfesten i det store bofællesskab. Samtidig deltager de unge i dagsaktiviteterne i det store bofællesskab, hvis de i en periode ikke er i beskæftigelse.

Respekt og tilgængelighed

Vi gør meget ud af, at respektere annekset som de unges hjem. Det betyder bl.a. at personalet ikke kommer i annekset uden beboerne er varslet forud. Der er også væsentlig større frihed ift. at organisere madlavning og rengøring, så længe det gøres på en acceptabel måde.

De unge i annekset kan alle døgnets timer kontakte personale telefonisk, som også kan tilkaldes hvis der er behov for det.

Samtaler og møder

Beboerne i annekset har samtaler med deres kontaktperson og/eller terapeut én gang ugentligt. Samtalerne afholdes i et kontor/samtalerum i annekset, der også kan fungere som akutværelse til en beboer, hvis der opstår behov for det.

Der afholdes husmøde én gang ugentligt hvor alle beboere deltager. Her tales i fællesskab om både personlige og praktiske forhold i annekset.​

​Kontakt os

​Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker du at komme i kontakt med os?

Bliv ringet op

Lad en af vores erfarne medarbejdere kontakte dig, hvis du vil vide mere eller har spørgsmål.

​Bofællesskabet

​Mød os

Vi afholder løbende møder for eksisterende og potentielle samarbejdspartnere. Her er der et fagligt indslag, mulighed for at møde os og se de fysiske rammer vi arbejder i.

Kort om Østre Gasværk

Østre Gasværks arbejde tager udgangspunkt i at hjælpe vores tilknyttede borgere ind i en udvikling, hvor de kan tage vare på sig selv, rumme problematiske følelser og udvikle sociale kompetencer så de kan begå sig i sociale sammenhænge.

Læs mere om Østre Gasværk

Fonden Østre Gasværk

Adresse: Carl Nielsens Allé 19, 1. sal
Postkode: DK – 2100 København Ø

Telefon: ​+45 39 29 73 21

E-mail: info@oestregasvaerk.dk

CVR-nummer: 29111049

EAN: 5790001718879​