Mød os

Vi arrangerer efter forespørgsel møder her hos os for eksisterende og potentielle samarbejdspartnere. På møderne er der et fagligt indslag fra os og du har mulighed for møde os og se de fysiske rammer vi arbejder i.​

Møderne kan afholdes i vores store bofællesskab på Carl Nielsens Allé 19, 1.sal. eller hos dig / jer, hvor vi også gerne kommer og afholder en temadag for flere deltagere med relevante og aktuelle praksis- og forskningsemner.​

Tilmelding

Det er gratis at deltage. Der kan deltage 10 personer (eller efter aftale) på hvert møde. Kontakt os gerne på info@oestregasvaerk.dk​ og lad os aftale nærmere.

​Kontakt os

​Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker du at komme i kontakt med os?

Bliv ringet op

Lad en af vores erfarne medarbejdere kontakte dig, hvis du vil vide mere eller har spørgsmål.

​Bofællesskabet

​Mød os

Vi afholder løbende møder for eksisterende og potentielle samarbejdspartnere. Her er der et fagligt indslag, mulighed for at møde os og se de fysiske rammer vi arbejder i.

Kort om Østre Gasværk

Østre Gasværks arbejde tager udgangspunkt i at hjælpe vores tilknyttede borgere ind i en udvikling, hvor de kan tage vare på sig selv, rumme problematiske følelser og udvikle sociale kompetencer så de kan begå sig i sociale sammenhænge.

Læs mere om Østre Gasværk

Fonden Østre Gasværk

Adresse: Carl Nielsens Allé 19, 1. sal
Postkode: DK – 2100 København Ø

Telefon: ​+45 39 29 73 21

E-mail: info@oestregasvaerk.dk

CVR-nummer: 29111049

EAN: 5790001718879​