Nul tolerance

På Østre Gasværk har vi længe haft nul tolerance overfor stoffer og alkohol, hvilket betyder at man hverken må indtage stoffer/alkohol eller være påvirket under opholdet på Østre Gasværk. Vi er klar over, at det er kontroversielt for et bosted, men vi bliver til stadighed bekræftet i, at vores beboere profiterer af denne tilgang.

Fællesskabet
En af de store fordele ved nul tolerance er at de unges samtaler, samvær og fællesskab kommer til at handle om andre ting end stoffer og alkohol. Det oplever typisk for første gang i deres voksne liv, at man godt kan have et forhold til andre unge uden alkohol eller stoffer behøver at være en del af det.

U-prøver

Inden den unge flytter ind gør vi under visitationen os umage for at beskrive hvad nul tolerance egentlig betyder og det aftales med den unge, at der tages bådes varslede og uvarslede urinprøver.

​Kontakt os

​Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker du at komme i kontakt med os?

Bliv ringet op

Lad en af vores erfarne medarbejdere kontakte dig, hvis du vil vide mere eller har spørgsmål.

​Bofællesskabet

​Mød os

Vi afholder løbende møder for eksisterende og potentielle samarbejdspartnere. Her er der et fagligt indslag, mulighed for at møde os og se de fysiske rammer vi arbejder i.

Kort om Østre Gasværk

Østre Gasværks arbejde tager udgangspunkt i at hjælpe vores tilknyttede borgere ind i en udvikling, hvor de kan tage vare på sig selv, rumme problematiske følelser og udvikle sociale kompetencer så de kan begå sig i sociale sammenhænge.

Læs mere om Østre Gasværk

Fonden Østre Gasværk

Adresse: Carl Nielsens Allé 19, 1. sal
Postkode: DK – 2100 København Ø

Telefon: ​+45 39 29 73 21

E-mail: info@oestregasvaerk.dk

CVR-nummer: 29111049

EAN: 5790001718879​