Bofællesskab for unge mellem 17-30 år 

En oase midt på Østerbo ved det gamle Øresundshospital

Beskæftigelse

For langt de fleste unge indgår beskæftigelse som en central del af det relationelle liv de ønsker. Vi ser ofte at beskæftigelsen har en stor medvirken til identitetsskabelsen og genoprettelsen af den tabte selvfølelse hos de unge.

Vores tilbud

Det er kontaktpersonen og socialrådgiveren der i fællesskab udfører beskæftigelsesindsatsen. Der bygges på de allerede etablerede relationer og viden om det liv den unge har. Indsatsen sker i tæt samarbejde med den unges jobcenter og deres samarbejdspartnere.

Vi allokeres ekstra ressourcer til at få afklaret den unge, finde en praktik-/uddannelsesplads og fastholde den unge i beskæftigelsen. Ved afslutningen af et beskæftigelsesforløb laves en nøje beskrivelse af de erfaringer vi har gjort os, herunder vores vurdering af den unges ressourcer ift. fremtidig beskæftigelse.​

Afklare beboeren

Vi er meget grundige i afklaringsforløbet. Vores viden fra hverdagen i bofællesskabet kommer os til gavn og gør, at vi allerede ved en del om hvad beboeren vil med livet og de skånebehov der er nødvendige. Da det som oftest er længe siden den unge har været i beskæftigelse er skånebehovet noget vi gør meget ud af, at definere præcist, så både antallet af timer, arbejdsopgaver og det sociale liv i beskæftigelsen matcher den unges behov.


Fastholde praktik eller uddannelse

Under praktikken/uddannelsen har vi sammen med den unge løbende møder og kontakt til stedet for at få status og lave eventuelle justeringer i beskæftigelsen. Herudover er der faste ugentlige samtaler med den unge specifikt omkring beskæftigelsen. Hvis den unge er i uddannelse støtter vi ift. lektielæsning, komme op og afsted om morgenen mv.

Falder den unge fra undervejs hjælper vi den unge med at komme tilbage på sporet og finde en ny vej.

Har du yderligere​ spørgsmål?

Udfyld formularen med dine kontaktoplysninger. 

Vi vender vi tilbage hurtigst muligt.  

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ønsker du at høre mere om hverdagen på Østre Gasværk - Bofællesskab,
​skal du ikke tøve med at kontakte os.

Østre Gasværk - Bofællesskab

Carl Nielsens Allé 19, 1, 2100 København Ø

Klik her for rutevejledning

CVR: 29111049

EAN nr.: 579000 1718879

Kontakt os

Telefon: 39 29 73 21

E-mail: ​info@oestregasvaerk.dk

Mails besvares alle dage.