Bofællesskab for unge mellem 17-30 år 

En oase midt på Østerbo ved det gamle Øresundshospital

Annekset

​Vi har et mindre udslusningsbofællesskab til 4-5 beboere der ligger 2 minutters gang fra det store bofællesskab. Beboerne her er samme målgruppe som i det store bofællesskab, de er ofte længere i deres proces og i beskæftigelse, eller de har et andet behov for bofællesskab end hovedhuset.

Vi kalder det annekset fordi et anneks typisk er en mindre bygning opført tæt på hovedhuset, hvor der er hvad man skal bruge, men hvor man også kan benytte sig af faciliteterne i hovedhuset efter behov. I vores tilfælde skal ”faciliteterne i hovedhuset” blot betragtes som de forskellige tilbud om støtte vi har.

Tilknytning

​De unge i annekset bor væsentligt mere selvstændigt, men bevarer tilknytningen til Østre Gasværk og får støtte efter behov. Det kan være samtaler med kontaktperson omkring økonomi og budget og terapeut omkring svære personlige ting.

​​

Beboerne i annekset deltager i julefrokosten og sommerfesten i det store bofællesskab. Samtidig kan de deltage i dagsaktiviteterne i det store bofællesskab, hvis de i en periode ikke er i beskæftigelse.

Respekt og tilgængelighed

Vi gør meget ud af, at respektere annekset som de unges hjem. Det betyder bl.a. at personalet ikke kommer i annekset uden beboerne er varslet forud. Der er også større selvstændighed ift. at organisere madlavning og rengøring.

De unge i annekset kan alle døgnets timer kontakte personale telefonisk, som også kan tilkaldes hvis der er behov for det.

Samtaler og møder

Beboerne i annekset har samtaler med deres kontaktperson og/eller terapeut én gang ugentligt. Samtalerne afholdes enten i annekset eller i hovedhuset, alt efter ønsker og behov.

Der afholdes husmøde én gang ugentligt hvor alle beboere deltager. Her tales i fællesskab om både personlige og praktiske forhold i annekset.​

Hver 14. dag er der fællesterapi, hvor en terapeut afholder gruppesamtaler i fællesskabet med de beboere der er i annekset.

Har du yderligere​ spørgsmål?

Udfyld formularen med dine kontaktoplysninger. 

Vi vender vi tilbage hurtigst muligt.  

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ønsker du at høre mere om hverdagen på Østre Gasværk - Bofællesskab,
​skal du ikke tøve med at kontakte os.

Østre Gasværk - Bofællesskab

Carl Nielsens Allé 19, 1, 2100 København Ø

Klik her for rutevejledning

CVR: 29111049

EAN nr.: 579000 1718879

Kontakt os

Telefon: 39 29 73 21

E-mail: ​info@oestregasvaerk.dk

Mails besvares alle dage.