Bofællesskab for unge mellem 17-30 år 

En oase midt på Østerbo ved det gamle Øresundshospital

Efterværn

​Da vi arbejder med en målgruppe, der ofte har brug for en langvarig sammenhængende indsats, kan det være sådan, at den unge der skal flytte ud af bofællesskabet, har behov for et efterværn. Et efterværn der kan støtte op om den udvikling den enkelte er i gang med og de udfordringer livet byder på udenfor bofællesskabets rammer.

Vi samarbejder tæt med de kommuner, hvor de unge kommer fra, om at finde den bedste type efterværn for den enkelte unge. Og vi tilbyder selv to forskellige typer af efterværn.

Udslusningsbofællesskab
Vi har et mindre udslusningsbofællesskab til 4 beboere der ligger 2 minutters gang fra Østre Gasværk. Her bor de væsentligt mere selvstændigt, men bevarer tilknytningen til Østre Gasværk og får støtte efter behov.

Ambulant behandling

For dem der flytter i egen lejlighed, opgangsfællesskab eller lignende tilbyder vi samtaler, hjemmebesøg og støtte. Det sker, afhængigt af behovet, enten af kontaktpersonen eller terapeuten, den unge har haft under opholdet. Vi kalder det ambulant behandling, selvom det nok skulle hedde noget andet.​

Har du yderligere​ spørgsmål?

Udfyld formularen med dine kontaktoplysninger. 

Vi vender vi tilbage hurtigst muligt.  

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ønsker du at høre mere om hverdagen på Østre Gasværk - Bofællesskab,
​skal du ikke tøve med at kontakte os.

Østre Gasværk - Bofællesskab

Carl Nielsens Allé 19, 1, 2100 København Ø

Klik her for rutevejledning

CVR: 29111049

EAN nr.: 579000 1718879

Kontakt os

Telefon: 39 29 73 21

E-mail: ​info@oestregasvaerk.dk

Mails besvares alle dage.