Efterværn

​Da vi arbejder med en særlig belastet målgruppe er det ofte sådan, at den unge der skal flytte ud af bofællesskabet har behov for et efterværn. Et efterværn der kan støtte op om den udvikling den enkelte er i gang med og de udfordringer livet byder på udenfor bofællesskabets rammer.

Vi samarbejder tæt med de kommuner hvor de unge kommer fra om at finde den bedste type efterværn for den enkelte unge. Og vi tilbyder selv to forskellige typer af efterværn.

Udslusningsbofællesskab
Vi har et mindre udslusningsbofællesskab til 4 beboere der ligger 5 minutters gang fra Østre Gasværk. Her bor de væsentligt mere selvstændigt, men bevarer tilknytningen til Østre Gasværk og får støtte efter behov.

Ambulant behandlingFor dem der flytter i egen lejlighed e.l. tilbyder vi samtaler, hjemmebesøg og støtte. Det sker enten af kontaktpersonen eller terapeuten den unge har haft under opholdet, alt efter behov. Vi kalder det ambulant behandling, selvom det nok skulle hedde noget andet.​

​Kontakt os

​Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker du at komme i kontakt med os?

Bliv ringet op

Lad en af vores erfarne medarbejdere kontakte dig, hvis du vil vide mere eller har spørgsmål.

​Bofællesskabet

​Mød os

Vi afholder løbende møder for eksisterende og potentielle samarbejdspartnere. Her er der et fagligt indslag, mulighed for at møde os og se de fysiske rammer vi arbejder i.

Kort om Østre Gasværk

Østre Gasværks arbejde tager udgangspunkt i at hjælpe vores tilknyttede borgere ind i en udvikling, hvor de kan tage vare på sig selv, rumme problematiske følelser og udvikle sociale kompetencer så de kan begå sig i sociale sammenhænge.

Læs mere om Østre Gasværk

Fonden Østre Gasværk

Adresse: Carl Nielsens Allé 19, 1. sal
Postkode: DK – 2100 København Ø

Telefon: ​+45 39 29 73 21

E-mail: info@oestregasvaerk.dk

CVR-nummer: 29111049

EAN: 5790001718879​